Maatwerk containers

Het is mogelijk om uw container of perscontainer op maat te laten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en specifieke eisen. U heeft daarbij de keuze uit diverse opties, zoals reparatie of onderhoud, aanpassingen op maat of het spuiten van uw bedrijfslogo of kleuren. Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Containertypes

Perscontainers

Perscontainers worden gebruikt voor het inzamelen en het verdichten van afval. De container zorgt voor een verdichting van wel 500% en leveren we met een inhoud van 10 mᵌ tot 25 mᵌ.

Kippercontainers

Kippercontainers zijn geschikt voor al uw stortgoed. We leveren de afvalbakken in verschillende robuuste uitvoeringen van hoogwaardig staal.

Open containers

Open containers worden gebruikt voor het inzamelen van bedrijfsafval, grofvuil, snoeiafval en puin. Het exemplaar leveren we in een standaardafmeting of op maat.

Magazijncontainers

Magazijncontainers zijn geschikt als opslag, kantine of tijdelijk kantoor. We kunnen de container voorzien van isolatie, wandbekleding, vloerbedekking, elektrische installaties, verlichting en verwarming.

Afdeksystemen

Containers met afdeksystemen zijn voor het eenvoudig en veilig afdekken van uw lading. Geschikt voor onder andere kippers, afzetcontainers, trailers, bakwagens en aanhangers.

Laadvloeren

Laadvloeren worden gebruikt voor het vervoeren van pallets en stukgoederen. Te realiseren in allerlei uitvoeringen.

Uitvoering naar uw wensen

Ontdek de mogelijkheden per container tijdens een gesprek met onze specialisten. Bespreek uw wensen, pas elke laadkist aan met talloze opties, en ontvang na de kennismaking een vrijblijvende offerte. Bij akkoord realiseren we snel uw op maat gemaakte container. Indien nodig, passen we uw bestaande container aan nieuwe milieueisen of specifieke verlangens aan.

Onze projecten

Vele tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze recente projecten voor een goede indruk van de grote variatie aan containers die wij geleverd hebben. Van persconcontainers tot laadkisten: wij staan voor u klaar.