Maatwerk containers

Het is mogelijk om uw container of perscontainer op maat te laten aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en specifieke eisen. U heeft daarbij de keuze uit diverse opties, zoals reparatie of onderhoud, aanpassingen op maat of het spuiten van uw bedrijfslogo of kleuren. Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar om aan uw wensen te voldoen.

Maatwerk containertypes

Perscontainers

Perscontainers worden gebruikt voor het inzamelen en het verdichten van afval. De container zorgt voor een verdichting van wel 500% en leveren we met een inhoud van 10 mᵌ tot 25 mᵌ.

Kippercontainers

Kippercontainers zijn geschikt voor al uw stortgoed. We leveren de afvalbakken in verschillende robuuste uitvoeringen van hoogwaardig staal.

Open containers

Open containers worden gebruikt voor het inzamelen van bedrijfsafval, grofvuil, snoeiafval en puin. Het exemplaar leveren we in een standaardafmeting of op maat.

Magazijncontainers

Magazijncontainers zijn geschikt als opslag, kantine of tijdelijk kantoor. We kunnen de container voorzien van isolatie, wandbekleding, vloerbedekking, elektrische installaties, verlichting en verwarming.

Afdeksystemen

Containers met afdeksystemen zijn voor het eenvoudig en veilig afdekken van uw lading. Geschikt voor onder andere kippers, afzetcontainers, trailers, bakwagens en aanhangers.

Laadvloeren

Laadvloeren worden gebruikt voor het vervoeren van pallets en stukgoederen. Te realiseren in allerlei uitvoeringen.

Uitvoering naar uw wensen

Ontdek de mogelijkheden per container tijdens een gesprek met onze specialisten. Bespreek uw wensen, pas elke laadkist aan met talloze opties, en ontvang na de kennismaking een vrijblijvende offerte. Bij akkoord realiseren we snel uw op maat gemaakte container. Indien nodig, passen we uw bestaande container aan nieuwe milieueisen of specifieke verlangens aan.

Containers op maat

Bij DCS Containers begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we volledig maatwerk containers aan. Containers op maat zijn geschikt voor diverse toepassingen van opslag en transport tot speciale projectvereisten. We bieden ook opties voor isolatie, verlichting, en belettering om uw container volledig af te stemmen op uw operationele behoeften en bedrijfsidentiteit.

Onze maatwerk containers omvatten onder andere:

  • Montage van extra deuren en ramen.
  • Aanbrengen van isolatie en ventilatie.
  • Installatie van elektra en verlichting.
  • Spuiten in uw bedrijfslogo of kleuren.
  • Speciale interieurindelingen voor specifieke gebruiksdoeleinden.

Met onze deskundige aanpak zorgen we ervoor dat elke container voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en volledig aansluit bij uw wensen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden voor uw maatwerk container.

Onze projecten

Vele tevreden klanten gingen u voor. Bekijk onze recente projecten voor een goede indruk van de grote variatie aan containers die wij geleverd hebben. Van persconcontainers tot laadkisten: wij staan voor u klaar.