Uitgebreide containerservice

Voor onderhoud, reparatie, keuring, of onverwachte storingen aan uw container, kunt u bij ons tercht. Wij gaan zorgvuldig te werk en vinden voor elk probleem een passende oplossing.

Houd uw container in topconditie

Reparatie

Bij onverwachte schade aan uw container staan wij voor u klaar. Onze deskundige service zorgt ervoor dat uw container snel en professioneel gerepareerd wordt, zodat u snel weer operationeel bent.

Onderhoud

Door jaarlijks uw container te onderhouden, zorgt u dat deze in een optimale staat blijft. Omdat hier nogal wat veiligheidseisen aan zijn gebonden, raden we u aan de onderhoudsbeurt over te laten aan een professional als D.C.S. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze ruime expertise is uw container bij ons gegarandeerd in de juiste handen.

Hydraulische- en storingsservice

Zelfs als het om onderhoud en reparaties aan hydraulische slangen, koppelingen en ventielen gaat, helpen we u met genoegen. Met onze hydrauliek service kunnen we bijvoorbeeld snel uw kapotte hydraulische slang, koppeling of ventiel op maat vervangen / leveren. Daarnaast kunt u ons bellen als u te maken krijgt met een storing. We zorgen in dat geval dat we binnen 4 uur bij u op de stoep staan.

Certificering

Breng jaarlijks uw kist naar ons voor een grondige containerkeuring volgens de normen van NEN-3140 en BGR-186. Wij zorgen ervoor dat uw container voldoet aan de vereiste normen, waardoor u met vertrouwen uw bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten.

Uitvoering naar uw wensen

Ontdek onze complete containerdiensten voor zorgeloos beheer van uw laadkisten. Van snelle containerreparaties bij schade tot jaarlijks onderhoud, hydrauliekservice en grondige containerkeuringen volgens normen. Met deskundigheid en efficiëntie bieden wij oplossingen die uw containers in optimale staat houden. Vertrouw op ons voor betrouwbare en professionele ondersteuning. Neem contact op voor een vakkundige aanpak van al uw containerbehoeften.