Truckwash

Wij verzorgen de cleaning van al uw vrachtwagens of bedrijfswagens, u kunt weer schoon en fris de straat op. Bij iedere wasbeurt krijgt uw voertuig de aandacht en zorg die hij verdient. 

Voordat uw wagen de wasstraat in gaat, wordt deze zorgvuldig geïnspecteerd en met de hand voorbewerkt en gewassen met onze professionele reinigingsmiddelen, 

Het wasproces

Eerst wordt vet, zand en ander hardnekkig vuil met de hogedrukspuit verwijderd om krassen op uw voertuig te voorkomen. Daarna wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet en worden de velgen behandeld met een professionele velgenreiniger.Ook besteden we extra aandacht aan de voorkant van uw wagen door het te behandelen met professionele insectenreinigingsmiddel. Vervolgens worden handmatig alle plaatsen geborsteld die door de machine niet worden bereikt, zoals onder andere de velgen, de zonneklep en het kopschot achter de trekker.

Uw wagen wordt daarna gewassen door onze 3 koppige borstelmachine. 

Ons wasstraat team spuit ondertussen het chassis, de velgen en de overige plekken nog eens extra na met de hogedrukspuit.

Wij garanderen een schoon en fris eindresultaat!

Voor meer informatie over onze diensten en prijzen kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.