Verkoop en verhuur van containers op maat

We bieden een breed scala aan containers, waaronder perscontainers, vloeistofdichte containers, kipper containers, open containers & nog meer!

Aanbod

Ontdek de voordelige en kwalitatieve containers van Derks Container Service! Wij hebben een divers aanbod aan occasion containers die grondig zijn geïnspecteerd, gekeurd, geverfd en gerepareerd. Elke container is zorgvuldig onderzocht om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Zo bieden we betrouwbare en duurzame containers voor verkoop en verhuur aan.

Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte, transportmogelijkheden, of iets anders, wij hebben de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Uitvoering naar uw wensen

Ontdek de mogelijkheden per container tijdens een gesprek met onze specialisten. Bespreek uw wensen, pas elke laadkist aan met talloze opties, en ontvang na de kennismaking een vrijblijvende offerte. Bij akkoord realiseren we snel uw op maat gemaakte container. Indien nodig, passen we uw bestaande container aan nieuwe milieueisen of specifieke verlangens aan.

Aanbod

Opties